Mihai Ignat este câştigătorul Concursului de Comedie Românească

publicat:
15.05.08
in sectiunea:
trimite si altora
Mihai Ignat este câştigătorul Concursului de Comedie Românească
Tânărul dramaturg Mihai Ignat laureat al premiului UNITER pentru Cea mai bună piesă românească din 2007 "Meserii şi fundături" a luat Premiul I la Concursul de Comedie Românească cu piesa "Black Sitcom" anunţă Teatrul de Comedie care a lansat ediţia a III-a a concursului în ianuarie.

Câştigătorii Concursului de Comedie Românească ediţia a III-a care au participat în ianuarie şi februarie 2008 la concursul organizat de Teatrul de Comedie cu piese care nu au mai fost publicate sau montate sunt Mihai Ignat cu "Black Sitcom" - Premiul I Lucia Verona cu "Vacanţa unei dive" - Premiul II şi Radu F. Alexandru cu "Tsunami" - Premiul III. Valoarea acestor premii este de 5.000 3.000 şi respectiv 2.000 de lei.

Juriul alcătuit din Ion Cocora Mircea Ghiţulescu Mihai Lungeanu Adrian Lustig şi Nicolae Prelipceanu le-a acordat menţiuni şi dramaturgilor Cornel George Popa pentru "Mai ales toamnă" şi Cornel Udrea pentru "Vişinată de afine".

Premiile vor fi decernate pe 24 mai în cadrul Galei Comediei Romaneşti alături de premiile Festivalului Comediei Româneşti festCO 2008 secţiunea naţională eveniment desfăşurat în perioada 17-24 mai.

Ediţia de anul acesta a festivalului are ca obiectiv valorificarea Centrului Istoric prin prezentarea unor spectacole în spaţii neconvenţionale din această zonă. În secţiunea Off a festivalului introdusă la festCO 2008 vor fi prezentate spectacole de comedie şi spectacole de stand-up comedy în baruri spectacole de strada spectacole non verbale toate în zona Centrului Istoric.Autor: Realitatea.net

Sursa:Realitatea.net

Voteaza:
+2 4voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele