My FNT - Ionut Caras

publicat:
12.10.11
in sectiunea:
trimite si altora
My FNT - Ionut Caras
Pe Ionuț Caras, actor al Teatrului Național din Cluj-Napoca, nominalizat la premiul „Cel mai bun actor într-un rol principal” UNITER 2010, l-am găsit în pregătiri pentru începerea repetițiilor la „Machiavelli sau Arta Terorii”, de Robert Cohen, în regia lui Răzvan Mureșan. Din păcate, programul încărcat nu îi permite prezența în Festival, însă, în legătură cu lipsa Teatrului Național Cluj-Napoca din programul FNT 2011, actorul a avut de spus următoarele:

„Eu cred că Naționalul clujean, pentru ediția de anul acesta a FNT, ar fi avut cel puțin 3 titluri spre care selecționerul sau selecționerii ar fi putut să-și arunce ochii. Aveau de unde alege... Spectacolul de dans „Bosch. Grădina plăcerilor lumești”, în regia lui Marc Bogaerts, „Revizorul”, în regia Monei Marian, „Florența sunt eu” în regia lui Alexandru Dabija, care a avut premiera vara trecută... Sunt mai multe titluri. Din păcate, îmi pare rău că e al doilea sau al treilea an în care Naționalul clujean nu merge la Festivalul Național de Teatru.”

Întrebat dacă are ceva de spus în legătură cu modul de selecționare al spectacolelor pentru FNT, actorul a răspuns că selecționerii trebuie doar „să vină, să vadă spectacolele...”Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+3 3voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele