Pe 24 martie începe selecția pentru Tabăra Dramaturgia Cotidianului

publicat:
13.03.12
in sectiunea:
trimite si altora
De ieri, Dramaturgia Cotidianului are casă nouă, pe care vă invităm să o vizitați.

Dacă nu ați aflat deja de atelierul de creație organizat anul acesta, pentru al nouălea an consecutiv, de catre Centrul de Cercetare și Creatie "Vlad Mugur", aruncați o privire aici.

În perioada 1-10 august 2012, la Centrul Arcalia din Bistrița-Năsăud, 24 de tineri vor putea participa la patru masterclassuri speciale susținute de personalități marcante ale teatrului și filmului românesc: Andrei Ujică (regizor, scriitor), Saviana Stănescu (dramaturg, prozator, jurnalist), Gianina Cărbunariu (regizor, dramaturg) si Miruna Runcan (eseist, prozator, poet).


Selecția pentru participare la atelier

Selecția are loc în urma participării la trei ateliere, după cum urmează:

1. Workshop de selecţie, etapa 1, 24-25 martie (prezentarea proiectului, conferinţă interactivă jocuri de rol, workshop dezvoltare de situaţii dramatice)

2. Workshop de selecţie, etapa 2, 31 martie-1 aprilie (cercetare antropologică, tehnici de investigaţie ziua 1; scriitură şi filmare, ziua 2; licitaţie de proiecte 2)

3. Workshop de selecţie, etapa 3, 5-6 mai (bruturi, sinopsisuri, structuri, scene, reportaje scrise sau fragmente de text de investigaţie

Prima intalnire este in 24 martie, de la ora 11.00, la Facultatea de teatru si televiziune din Cluj-Napoca (str. Mihail Kogalniceanu, nr. 4).

Lista finală a participanților

Lista participanților selectați va fi anunțată pe data de 10 mai.
Pentru mai multe informații, scrieți fără frică pe adresa de email dramaturgia.cotidianului@gmail.com sau pe pagina de facebook a proiectului (facebook.com/dramaturgiacotidianului).Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+3 3voturi

Comentarii


 • Bugaev - ciudat; dupa noua ani, n-a aparut inca un autor de text   
  ciudat; dupa noua ani, n-a aparut inca un autor de text dramatic mai rasarit de la scoala asta; de fapt, n-a rasarit niciunul... privind juriul, nu ma mir de ce... cercetati, cercetati...
 • Draga - @Bugaev privind cine-o sa sustina masterclassurile,   
  @Bugaev privind cine-o sa sustina masterclassurile, eu imi doresc sa fiu acolo. cercetati, ceretati...
 • Bugaev - @Draga : cum o sa mergi asa o sa te intorci...   
  @Draga : cum o sa mergi asa o sa te intorci...
 • Draga - da. cu trenul.   
  da. cu trenul.

stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele