Pentru studentii si masteranzii de la regie: Concursul AcTank

publicat:
14.01.09
in sectiunea:
trimite si altora
Pentru studentii si masteranzii de la regie: Concursul AcTank
Regulament AcTankRegulament AcTank
Model Deviz AcTankModel Deviz AcTank
5000 de lei x 10 spectacole prin AcTank


Studentii si masteranzii de la regie sunt invitati sa aplice la concursul AcTank.
Acesta propune o formula originala: 10 piese scrise in cadrul Programului Dramaturgia Cotidianului 2008 sunt puse la dispozitia potentialilor candidati. Acestia trebuie sa aleaga un text sa depuna un dosar constand in Curriculum Vitae si Caiet de Regie complet (sinopsis schite de decor si costume deviz - vezi modelul anexat articolului). Devizul spectacolului nu poate depasi suma de 5000 lei (nu se includ logistica costurile salii si drepturile actorilor ci numai cheltuielile materiale de productie).

Sustinerea proiectului se va face la Cluj pe data de 27 februarie 2009 ora 10 la sediul Facultăţii de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în sala centrului de Cercetare şi Creaţie Teatrală Vlad Mugur(pentru cei din alta localitate organizatorii vor deconta transportul).

Proiectele castigatoare vor primi cate 5000 de lei per proiect urmand ca spectacolele sa fie montate de catre regizorii castigatori la institutii de spectacole partenere ale Programului de Cercetare si Creatie in Dramaturgia Cotidianului.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina Actank din site-ul Man.In.Fest.
Regulamentul complet al concursului si formularul pentru deviz sunt atasate articolului la documente si pot fi gasite si pe site-ul Concursului.

Cele 10 texte:

01 de Timur Felix Mihancea
Barul de Roxana Magdalena Pântice
Femeia care si-a schimbat sexul de Alina Frâncu
Soap-Opera de Cristiana Keresztes
intre zapezi de Ana Sârbu
Pe balcon de Georgiana Truta
Veronica nu se hotaraste de Alexandra Bacanu si Andreea Chindris
Copacul vietii de Victor Dragan
Non Fiction de Alexandra Bacanu
Un elefant se legana de Ana Cucu-Popescu
Nunta cu final fericit de Petronela Ionescu.

AcTank este organizat de Programul de Cercetare si Creatie in Dramaturgia Cotidianului „TEATRU FILM MEDIA: MITOSFERA GENERATIEI X-MEN” si Centrul de Cercetare si Creatie Teatrala „Vlad Mugur” al Facultatii de Teatru si Televiziune a Universitatii „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca.

Data limita de depunere a proiectelor este 20.02.2009. Dosarul poate fi depus sau trimis prin poştă la adresa : Centrul de Cercetare şi Creaţie Teatrală Vlad Mugur Str. M. Kogălniceanu nr. 4 cod 400068 cu menţiunea „Pentru concursul AcTank”.Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+12 14voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele