Prietenii actori il plang pe Dinica

publicat:
10.11.09
in sectiunea:
trimite si altora
Prietenii actori il plang pe Dinica
Prietenii actori il plang pe Dinica: (declaratii pentru Evz)

Nelu Ploieşteanu: "Nu mai am cuvinte. Am pierdut un mare om. Am avut şansa să colaborez cu dumnealui. Am pierdut doi prieteni, Gheorghe Dinică şi Ştefan Iordache. Sunt distrus. Am cântat împreună cu el acum o lună, la o televiziune. Nu imi vine să cred. Nu pot să spun nimic, sunt tare trist şi emoţionat. Cuvintele sunt de prisos."

Marin Moraru: "O parte din mine a murit".

Radu Beligan: "Sunt in doliu. Gigi, fratele meu, a murit." (sursa: Facebook)

Mitică Popescu: "Dumnezeu să-l ierte. Am pierdut un mare actor, am mai pierdut un om. Aşteptăm să vedem cine urmează. Ce pot să spun în astfel de situaţii. Am fost colegi..."

Florin Piersic: "Nu pot să cred. Era plin de haz, avea atâta umor era nemaipomenit. În ultima vreme am primit astfel de veşti. Îl plâng. Excepţional actor şi prieten. Nu pot să vă spun. Sunt într-o stare îngrozitoare. Astăzi plâng, dar mâine îl voi aplauda din nou."

Florina Cercel: "Nu simt decât durere şi lacrimi. Mă rog lui Dumnezeu pentru el. Am atâta durere că nu îmi găsesc cuvinte. Este o pierdere imensă! Nimic şi nimeni nu va putea să ocupe golul pe care l-a lăsat dispariţia lui Dinică!".

Draga Olteanu Matei: "Este actorul cu care am jucat cele mai multe roluri în cinematografie. A fost unul dintre cei mai apropiaţi prieteni. N-a murit pentru mine, atât timp cât voi trăi. Gigi trăieşte, este mare
, este adevărat! Toţi trebuie să trecem prin încercarea asta. Dar cu speranţa că ne putem întâlni dincolo... Este un imens actor al ţării noastre".

Dorel Vişan: "Îmi pare rău că nu sunt în ţară ca să ne mai vedem o dată
. Ultima oară ne-am văzut acasă la Gigi Dinică. Sunt convins că mă aude. A mai dispărut un mare spirit. Îmi pare nespus de rău, ne vom întâlni din nou dincolo. Neamul românesc ar trebui să înveţe ceva. Îmi pare rău că ne rărim. Dumnezeu să-l odihnească."

Alexandru Arşinel: "Îmi este foarte greu. A fost un actor unic. Este actorul pe care l-am iubit cel mai mult. A dispărut poate cel mai mare actor al teatrului românesc, un actor unic. Sunt plin de amărăciune. Îmi pare rău".

Florin Zamfirescu: "Sunt consternat. Sunt şocat. Aşa a fost să fie.Gheorghe Dinică nu este repetabil."

Răzvan Teodorescu: "A fost un actor uriaş. A înnobilat teatrul românesc. Am sperat că totuşi Dumneazeu va face o minune. Nu mai este printre noi, dar este printre cei mari, acolo sus."

Gheorghe Dinica: "M-am suit pe scena si parca eram acolo de cand lumea."Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+3 3voturi

Comentarii


  • Diana - pentru cei ramasi: va rog eu mult, mai rezistati un pic,   
    pentru cei ramasi: va rog eu mult, mai rezistati un pic, inca un pic, cei tineri au atatea de invatat de la dumneavoastra. Stefan Iordache, Ion Cojar, Gheorghe Dinica. ne mor modelele

stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele