Regizorul Horatiu Mihaiu revine la conducerea Teatrului din Sfantu Gheorghe

publicat:
20.11.09
in sectiunea:
trimite si altora
Regizorul Horatiu Mihaiu revine la conducerea Teatrului din Sfantu Gheorghe
Dupa demisia actorului/director Florin Vidamski, Teatrul "Andrei Mureşanu" din Sfântu Gheorghe are un nou director: regizorul Horatiu Mihaiu (spectacole regizate de Horatiu Mihaiu).

Regizorul Horatiu Mihaiu a concurat alaturi de actorii Dan Cristi Cogălniceanu şi Tudor Constantin Smoleanu, şi de regizorul Bogdan Mihai Tudor, obtinand cel mai mare punctaj la concursul organizat de Consiliul local.

Contractul de management va fi semnat pe o perioada de cinci ani, timp în care managerul se va obliga prin contract să asigure prezentarea a cel puţin patru premiere pe an pe scena mare şi două premiere pe scenă mică, precum şi prezentarea a cel puţin 50 de spectacole pe an la sediu sau în deplasare.

Horatiu Mihaiu a mai fost director al Teatrului "Andrei Muresanu", in perioada 2005-2007, dar a demisionat, din cauza subfinantarii institutiei.

Fostul director, actorul Florin Vidamski, a ales sa isi continue cariera in strainatate. Demisia sa a urmat la scurta vreme dupa intoarcerea de la un atelier de arta dramatica desfasurat in Germania, la Burghausen, sustinut de regizorul David Esrig. (Interviu cu David Esrig)Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+3 7voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele