Reminder: festCO 2010, invitatie la concurs pentru dramaturgii romani

publicat:
01.03.10
in sectiunea:
trimite si altora
Reminder: festCO 2010, invitatie la concurs pentru dramaturgii romani
Teatrul de Comedie si festCO 2010 ii invita pe dramaturgii romani sa trimita piese de teatru de comedie, pentru a participa la "Concursul de comedie romaneasca", aflat anul acesta la cea de-a V-a editie.

Piesele pentru concurs, texte de comedie românească inedite (care nu au mai fost publicate sau montate pe scenă, la teatrul de televiziune sau radiofonic) vor fi tehnoredactate cu diacritice. Manuscrisele vor avea menţionat titlul, dar nu şi autorul.

Cele 3 exemplare vor fi trimise într-un plic format A4 împreună cu un plic mai mic, sigilat, ce va avea scris în exterior titlul piesei, iar în interior datele de identificare ale autorului.
Materialele trimise pentru concurs nu se inapoiază.

Adresa Teatrului de Comedie.
str. Sf. Dumitru nr. 2, sector 3, cod 030077, Bucureşti.

Data limită: 15 martie 2010

Premiile acordate sunt in valoare totala de 10.000 RON (Premiul I - 5.000 RON, Premiul II - 3.000 RON si Premiul III - 2.000 RON)

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul GALEI COMEDIEI ROMÂNEŞTI, ce va încheia festCO 2010 pe data de 22 mai 2010.Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+3 5voturi

Comentarii


 • Guest - Voi anuntati un concurs pe 1 martie cu piese care trebuie   
  Voi anuntati un concurs pe 1 martie cu piese care trebuie trimise pana in 15 martie? Nu va e rusine? Cum poate un autor sa afle, sa se pregateasca si sa trimita intr/un timp asa de scurt? toata lumea a a flat abia dupa. Sau asta ati si vrut! Halal!
 • alt gues - Nu fi suparat; concursul este anual si se anunta pe site-ul   
  Nu fi suparat; concursul este anual si se anunta pe site-ul teatrului chiar mai inainte; scrie tu comedia si in rest informeaza-te un pic mai atent
 • Ieseanul - ptr primul guest: pai tu scrii o comedie doar asa,   
  ptr primul guest: pai tu scrii o comedie doar asa, pentru ca e concurs la FESTCO? un autor scrie pentru ca e inspirat, pentru ca nu poate altfel.
 • Guest Nucu - Cum poate intra in festival un spectacol ?   
  Cum poate intra in festival un spectacol ? As vrea sa cunosc si eu criteriile de selectie. va multumesc
 • diana - @Guest Nucu Din cate am vazut, editia de anul acesta a   
  @Guest Nucu Din cate am vazut, editia de anul acesta a anuntat deja lista spectacolelor care vor fi prezentate. Ar fi bine sa intrebi la secretariatul teatrului despre criteriile de selectie si alte detalii. Presupun ca unul dintre criterii este: sa fie comedie... :) O zi buna!

stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele