Seara Oscarului romanesc

publicat:
02.03.09
in sectiunea:
trimite si altora
Seara Oscarului romanesc
De pe lista invitatiilor confirma­te la cea de a treia editie a galei nu lipsesc actrita Anamaria Marinca regizorii Nae Caranfil Radu Muntean Radu Gabrea Radu Jude sau Tudor Giurgiu.
Nu vor absenta nici regizorii ale caror filme au fost sau vor fi proiectate pe marile ecrane din tara in acest an: Adrian Sitaru Stere Gulea Dan Chisu Lucian Georgescu sau Constantin Popescu Jr.

In afara celor doua premii pentru intreaga activitate - Marin Moraru si Elisabeta Bostan (regie) - au mai fost anuntate: Premiul Special (pentru contributia adusa de un tehnician la dezvoltarea cinematografului romanesc) inginerului de sunet Andrei Pap colaboratorul unor regizori precum Dinu Cocea Lucian Pintilie Dan Pita Manole Marcus Geo Saizescu Nicolae Margineanu Cristian Mungiu sau Titus Muntean;
Premiul pentru Sustinerea Cinematografului Romanesc Cinema City unul dintre cei mai importanti exploa­tatori de film de la noi.

Cele mai importante momente ale Galei Premiilor Gopo vor fi transmise in direct si in exclusivitate de Realitatea TV iar inregistrarea spectacolului va fi difuzata pe 7 martie de la orele 22.00.Autor: Luana Duschka

Sursa:Ziua

Voteaza:
+1 1vot

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele