Spectacol lectura participativa

publicat:
29.08.07
in sectiunea:
trimite si altora
In cadrul proiectului de arta comunitara si interventie sociala "Construieste-ti comunitatea" are loc luni 3 septembrie de la orele 19.00 un spectacol lectura.

Evenimentul se va desfasura in parcul "Va Urma" (la intersectia caii Rahova cu strada Sabinelor langa beraria germana) si prezinta cinci piese de teatru comunitar scrise in cadrul proiectului.

Piesele au ca sursa de inspiratie personaje reale – donatori de sange evacuatii din casele nationalizate oamenii din blocuri darapanate copii din centre de reeducare si comunitatea Rahova-Uranus.

Artistii implicati fac parte din echipa tangaProject: dramaturgii Ana Costea Paul Dunca Andreea Esanu Andrei Ionita si Mihaela Michailov si regizorii Miruna Dinu Bogdan Georgescu Vera Ion Ioana Paun si David Schwartz.

Proiectul de arta comunitara si interventie sociala este realizat de organizatia neguvernamentala "Ofensiva Generozitatii" cu finantare de la Administratia Fondului Cultural National. Partenerii proiectului sunt Agentia de Monitorizare a Presei DC Communications Scot and Company Consulting Societatea de Concerte Bistrita si Beraria Beker Breu.Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+1 3voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele