Tabara de dramaturgie la Targu Mures

publicat:
29.07.09
in sectiunea:
trimite si altora
În perioada 1-10 august 2009, Facultatea de Teatru şi Televiziune a Universităţii “Babeş Boyai” şi ArtReSearch din Cluj organizează la Târgu Mureş cea de-a şasea ediţie a Taberei de Dramaturgie a Cotidianului, de această dată cu tema Mitosferei Generaţiei X-Men & Women.

Tabăra, parte a unui amplu program interdisciplinar de cercetare şi creaţie în teatru, film şi media, este dedicată investigării şi reprezentării mutaţiilor comportamentale şi de mentalităţi care au loc în rîndul adolescenţilor şi tinerilor din România de azi.

Structurată pe baza cercetării de teren şi a workshopurilor de dezvoltare a scenariilor şi producţiilor de teatru, film şi media, tabăra reprezintă momentul central al unui program de intervenţie culturală finanţat de Programul IDEI-Cercetare exploratorie al CNCSIS şi este organizată ]n parteneriat cu Teatrului 74 şi Universitatea de Artă Teatrală din Târgu Mureş. Rezultatele taberei vor fi publicate în suplimentul special al Revistei Man.In.Fest şi difuzate în spectacole multimedia şi coproducţii teatrale în cursul stagiunii 2009-2010.Autor: Echipa rcp

Sursa:Comunicat de presa

Voteaza:
+10 10voturi

Comentarii


  • Ieseanul - cine poate sa participe?   
    cine poate sa participe?
  • Relu - Cum mă pot înscrie şi unde aş putea găsi mai multe   
    Cum mă pot înscrie şi unde aş putea găsi mai multe informaţii? Dacă se poate aş dori să aflu şi eu răspunsul de la întrebarea Ieşeanului!
  • Diana - @Relu stirea este din 2009; ma interesez daca se mai   
    @Relu stirea este din 2009; ma interesez daca se mai organizeaza si in 2010 si iti dau raspuns.

stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele