Teatru pe Motoare

publicat:
07.08.08
in sectiunea:
trimite si altora
Teatru pe Motoare
Între 14 şi 31 august va avea loc pe terasa “La Motoare” prima ediţie a festivalului de teatru independent “Undercloud” iniţiat de compania D'Aya condusă de regizoarea Chris Simion după cum informează MEDIAFAX.

“Am iniţiat Festivalul de Teatru Undercloud din dorinţa de a strânge sub acelaşi “nor” artişti care doresc să se exprime liber şi necenzurat” şi-a explicat Chris Simion demersul artistic.

Festivalul va debuta cu un show de sunet şi lumină “Saka” realizat de trupa Senzor. Compania de teatru D’Aya va prezenta mai multe spectacole printre ele numărându-se şi montarea “Şi caii se împuşcă nu-i aşa?” cu Maia Morgenstern în rolul principal.
Programul include atât piese care au fost prezentate în stagiunile teatrelor independente precum “Stă să plouă” de Lia Bugnar cu Marius Manole sau “G.O.D.” în regia lui Marcel Ţop ambele montate la Green Hours cât şi producţii noi precum “Iubire confort 2” în regia lui Florin Zamfirescu “Călătoria” în regia lui Chris Simion sau “Un cuplu ciudat” regizat de Doina Antohi o producţie La Scena.

Festivalul se va încheia pe 31 august cu un recital al lui Horaţiu Mălăele. Dacă această ediţie-pilot va ieşi bine Chris Simion intenţionează ca în anii următori să invite şi trupe de teatru independent din ţară. “Vrem să înfiinţăm şi o secţiune off în care să invităm spectacole ale teatrelor de stat” a declarat regizoarea pentru Cotidianul.Autor: Gabriela Lupu

Sursa:Cotidianul.ro

Voteaza:
0 0voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele