«The Rocky Horror Show» un musical cu mari probleme de sunet

publicat:
02.06.08
in sectiunea:
trimite si altora
«The Rocky Horror Show»<comma> un musical cu mari probleme de sunet
Spectacolul “The Rocky Horror Show” unul dintre cele mai de succes musicaluri rock’n’roll din lume a fost pus in scena pentru prima data si in România.

Reprezentatia regizata de Alexander Hausvaster se anunta cu surle si trâmbite insa show-ul nu a fost ferit de probleme.

In timp ce actorii isi dadeau sufletul pe scena pentru a cânta cât mai bine versurile nu se puteau intelege din cauza gravelor probleme de sunet.

Spectacolul a fost scris de Richard O’Brien si a fost jucat pentru prima data in urma cu aproape 35 de ani la Londra. De atunci a fost interpretat pe scene din toata lumea iar acum a ajuns si in Romania. Pentru spectacolul de la Bucuresti Alexander Hausvaster a ales dupa castinguri facute prin intreaga tara 11 interpreti care si-au demonstrat talentele artistice pe scena unui club bucurestean. Silvia D’la Vegas si Mirela Boureanu Marius Stanescu Victor Bucur si Matei Chioariu fac parte din distributie.

Mai mult in desuuri cei 11 au cantat si dansat pe parcursul a aproape doua ore. De cantat nu pareau sa cante rau dar problema a fost ca bandul le acoperea aproape in totalitate vocile. Actorilor nu li se poate imputa nimic pentru ca au reusit sa danseze si sa cante cu foc pe tot parcursul show-ului dar tot efortul lor a fost umbrit de problema sunetului.

“The Rocky Horror Show” aduce în prim-plan povestea fantastica în care ajung sa fie implicati fara voia lor tinerii logodnici Janet Weiss si Brad Majors interpretati de Sanziana Tarta repectiv Filip Ristovzki. Cei doi pleaca în voiaj dar li se strica masina in timp ce afara ploua torential. Janet si Brad sunt nevoiti sa caute ajutor si asa ajung la castelul unui travestit excentric de pe planeta Transsexual din galaxia Transilvania Dr. Frank’N Furter (Victor Bucur) pasionat de experimente stiintifice ciudate. Odata intrati pe usa Janet si Brad patrund într-o cu totul alta lume plina de experiente socante si imprevizibile.

La sfarsitul spectacolului actorii au incercat sa incinga atmosfera chemandu-i pe spectatori la dans.

Spectacolul din România premiera pentru Europa de Est

Show-ul se vrea parodic la adresa filmelor SF si horror si are la baza comedia britanica “The Rocky Horror Picture Show” cu Susan Sarandon Tim Cury si Barry Bostwick. A fost jucat pentru prima data la Londra dar a ajuns si in America Africa de Sud Mexic Germania Austria Hong Kong si Suedia.

Regizorul productiei românesti Alexander Hausvater a pus în scena mai multe piese de succes printre care „La tiganci” “Au pus catuse” “Don Juan si Faust” “Gheata si Orhidee” “Salomeea” “Regele Cymbelin” si „Femeile din Trahis”.

Musicalul va mai avea reprezentatii la Bucuresti pe 5 6 7 si 8 iunie iar pretul unui bilet variaza între 160 si 220 de lei.Autor: Teodora Stoica

Sursa:Gardianul

Voteaza:
+1 3voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele