Piese de Cornel Udrea

Europa la purtător
Domnul este reprezentantul unei ilustre familii de sinucigaşi. El nu-şi poate permite să sfideze tradiţia, de aceea „comandă” o sinucidere. Va fi o sinucidere semiratată pentru că nu poate muri deşi Chelnerul, înțelegător, îl serveşte cu otravă în pahar de cristal. Sinucigaşul este foarte bogat, motiv pentru care vrea să cumpere limba română numai pentru el.
Mereu învinși
Raiul, prima pe dreapta
O comedie tristă despre viaţă, despre nenorocul de a trăi de pe o zi pe alta şi ratarea în cuplu.. Este prezentat un cuplu în diverse perioade ale vieţii, de la entuziasmul din tinereţe până la resemnarea finală.
Romanie dragă, Elveţia mea
O tragi-comedie care pune faţă în faţă 4 tipuri de femei diferite: o fată naivă de la ţară care visează un Făt-Frumos conform șabloanelor TV, o prostituată care trebuie să supravieţuiască în legea străzii, o văduvă educată și elegantă, dar lipsită de scrupule şi un travestit ajuns moderatoare TV obsedată de raring, Toate se înfruntă într-un reality show de tipul “Big Brother“.
Soţia mea, Shakespeare
Așteptându-și sfârșitul, actorul Alexandru Pătraşcu îşi aminteşte cu nostalgie parcursul său prin viață, rememorează succesele teatrale trecute și, cu ajutorul imaginației, le retrăiește, le analizează. Personajele vor fi puse să joace în culisele scenei, în spatele cortinei, unde are loc o continuă glisare între planul real şi cel imaginar.
Vişinată de afine
Viața la bloc văzută ca în acvariu, cu imixtiuni violente și cu tragedii mărunte, dă prilejul spectatorilor să participe la evenimentele din viața locatarilor: necazuri, incultură, beție, falsitate – toate povestite cu umor.

Optiuni vizualizare

Biografie Cornel Udrea 

+2 2voturi

Cornel Udrea

Cornel Udrea s-a nascut la data de 27 martie 1947 in Gheorghieni, jud. Harghita, Romania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Cornel Udrea

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele