Piese de Marius Damian

Mananca-ti aproapele
Comandantul unui lagăr nazist de exterminare a evreilor, este nehotărât între datoria de a-i ucide și procesele de conștiință pe care le are din cauza religiei. După dispute aprinse cu adjunctul său și cu liderul evreilor, el ia hotărăște să-i forțeze pe deținuți să se mănce între ei.
Pana cand moartea ne va desparti
Un triunghi amoros apare atunci când, între doi oameni care au petrecut o vreme împreună, intervin mereu diferite probleme: de la mutatul obiectelor în casă, la divergențele de opinie gratuite. Publicului i se dă posibilitatea să și intervină în parcursul celor trei personaje propunând o serie de obiecte ca făcând parte din spectacol și să urmărească felul în care acestea pot să schimbe soarta neînțelegerilor și să îi facă pe acești oameni să decidă ce e de făcut cu viața lor.
Pauza regelui
O poveste absurdă și tristă. Tristă pentru că, în momentul în care regele își ia o pauză iesind din teren, toate celelalte personaje definite în raport cu El, își pierd sensul. Hotărârea fiind decisivă, apare dezordinea, valorile sunt date peste cap, iar aflarea unui nou ax este imperios necesară. Ce se alege atunci de întreaga curte? Timpul cere un nou conducător, o nouă ideologie. - Marius Damian

Optiuni vizualizare

Biografie Marius Damian 

+2 2voturi

Marius Damian

Marius Damian s-a nascut la data de 1979 in Focsani, Romania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Marius Damian

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele